Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@09:44:02 GMT

راز موفقیت در کارها باور داشتن به توانمندی هاست

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۷۸۹۷۵

راز موفقیت در کارها باور داشتن به توانمندی هاست

ایسنا/سیستان و بلوچستان یک بانوی کارآفرین موفق در حوزه مشاغل خانگی سیستان و بلوچستان گفت: رمز موفقیت هر فرد توکل به خدا و باورداشتن به توانمندی ها و بهره گرفتن از دانش و علم و مهارت آموزی است.

مینا محمدآبادی در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: بنده با داشتن ۱۳سال سابقه کار در خیاطی پیرو آشنایی با خانمی سوزن دوز با گذراندن دوره آموزشی با توجه به علاقه ای که به این هنر داشتم، توانستم با تلفیق هنر سوزن دوزی و خیاطی کارهای زیبا، خلاقانه و جدیدی را انجام بدهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون توانستم به بیش از ۴۰ نفر آموزش رایگان ارائه دهم و تعدادی از این عزیزان را جهت ثبت در سامانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به دبیرخانه طرح معرفی کنم و توانستم برای افرادی که ثبت نام هستند در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که با محوریت وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در حال اجراست بستر کار فراهم نمایم.

وی اظهار داشت: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تاکنون برای سایر دوستان گامهای مثبتی در زمینه ثبت برند و ثبت شرکت برداشته اند که تا بحال شامل حال بنده نشده که ان شاءالله با گرفتن مشاوره و راهنمایی های مثبتی که از سمت کارشناسان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ارائه می‌شود در این زمینه گامهای مثبتی بردارم.

وی ادامه داد: تا بحال در حوزه فعالیتی خود در بحث مشاغل خانگی در زمینه های مختلف  با تماس با دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و گرفتن مشاوره از سوی کارشناسان طرح قدمهای بسیار خوبی در کنار هم برداشته ایم.

این فعال حوزه مشاغل خانگی در ادامه بیان داشت: هنر سوزن دوزی سن و سال نمی‌شناسد، از کودک ۵ساله تا خانمهای مسن می‌توانند سوزن دوزی را انجام دهند برای مثال دخترهای خود من بهار و باران با داشتن ۵سال سن با دیدن سوزن دوزی های که انجام دادم به این کار علاقمند شدند و تا حدودی با این کار آشنا شدند و وقتی من کار میکنم هر کدوم پارچه بر میدارند و سوزن دوزی انجام میدهند.

مینا محمدآبادی در ادامه گفت و گو با ایسنا گفت:به لطف خدا اکنون توانسته ام با تشکیل یک گروه از خانمهای سرپرست خانوار و همکاری با هم این عزیزان توانسته اند به کسب درآمد برسند.

وی گفت: تمایل زیادی به شرکت در نمایشگاه های صنایع دستی سطح کشور  دارد اما به دلیل هزینه های بالای نمایشگاه ها تا بحال فقط توانسته است در بهمن ماه سال گذشته با مساعدت جهاد دانشگاهی در نمایشگاه صنایع دستی تهران شرکت کند.

وی با اشاره به اینکه شرکت در نمایشگاه تهران برایشان دستاورد و تجربه های بسیار خوبی به ارمغان داشت از مسئولین در زمینه شرکت در نمایشگاه ها تقاضای همراهی و همکاری بیشتر را داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سوزن دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۷۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو

بسیاری از افراد مخصوصا کودکان علاوه بر این که درد ناشی از سوزن را دوست ندارند، به طور کلی از این ایده که یک سوزن از روی پوستشان به داخل وارد شود، احساس ناراحتی می‌کنند. علاوه بر این، سوزن‌های زیرپوستی استفاده شده برای نمونه‌برداری ممکن است به‌طور تصادفی به دست کادر درمان فرو برود و خطراتی را برای آنها ایجاد کند.

با در نظر گرفتن چنین ملاحظاتی، محققان مؤسسه فناوری فدرال زوریخ سوئیس اخیرا به بررسی زالو‌های خون‌خوار پرداختند.

این موجودات از طریق دهان مکنده خود به پوست میزبان می‌چسبند، با دندان‌های تیز داخل آن پوست نفوذ می‌کنند، سپس فشار منفی ایجاد می‌کنند تا خون را بیرون بکشند. آنها همچنین دارای یک ماده ضد انعقاد طبیعی در بزاق خود هستند که جریان خون را حفظ می‌کند.

دستگاه الهام گرفته شده از زالو به شکل یک مکنده کوچک سیلیکونی است که روی پوست بازو قرار می‌گیرد، فشرده می‌شود و سپس برای انجام کار در آن جا باقی می‌ماند.

این گجت به جای داشتن دندان در داخل، دارای مجموعه‌ای دایره‌ای از میکروسوزن‌های فولادی ضد زنگ به طول دو میلی‌متر است که بدون درد به لایه‌های بالایی پوست نفوذ می‌کند. با ایجاد فشار داخلی منفی خون از ورید‌های مویرگی پوست خارج می‌شود. این خون در یک مخزن یکپارچه جمع‌آوری می‌شود که حاوی یک ضد انعقاد نیز هست تا اطمینان حاصل شود که نمونه در حالت مایع باقی می‌ماند.

هنگامی که این دستگاه یکبار مصرف از روی پوست برداشته شد، یک درپوش روی انتهای باز آن قرار می‌گیرد و محتویات آن را جمع می‌کند. متعاقبا یک آداپتور ویژه به آن اجازه می‌دهد تا در سیستم‌های آزمایشگاهی موجود که برای تجزیه و تحلیل خون جمع‌آوری شده توسط سوزن طراحی شده‌اند، استفاده شود. لازم به ذکر است که این دستگاه نمی‌تواند به اندازه یک سوزن از خون نمونه بردارد، اما برای طیف گسترده‌ای از آزمایش‌ها کافی و کارآمد است.

به دلیل پنهان شدن میکروسوزن‌ها در داخل دستگاه، خطر برخورد تصادفی انگشتان به آن سوزن‌ها بسیار کم است. همچنین ادعا می‌شود که این فناوری نسبت به سوزن‌های سنتی ارزان‌تر است و به آموزش کمتری نیاز دارد و بنابراین می‌تواند به طور ویژه برای استفاده در کلینیک‌های دارای منابع محدود، مانند کلینیک‌های کشور‌های در حال توسعه، مناسب باشد. نسخه کاملا زیست تخریب پذیر آن نیز در دست ساخت است.

محققان اکنون به دنبال شرکایی برای کمک به توسعه بیشتر این دستگاه هستند. این دستگاه با موفقیت روی خوک‌ها آزمایش شده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • الزام کسب و کارها برای دریافت شناسه یکتا
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است